Hm… Att ta upp den här bloggen igen började ju bra. Har inte uppdaterat på flera dagar.

Vi har haft besök av kattungeköpare varje dag och efter att varje kattunge lämnat oss har jag känt mig så utpumpad att jag inte orkat skriva något inlägg här. Visst är det ledsamt när de lämnar oss; man hinner fästa sig vid dem under de 12 veckor de finns här. Kanske är jag för blödig för att hålla på med det här överhuvudtaget. Det känns så varje gång en kull är leveransklar och försvinner härifrån.

Ikväll hade vi det lite roligare i alla fall. Inne i stan pågår en festival och vi har gått runt bland tusentals människor i värmen. Tjejerna har kollat in kepsar och kläder, karusellerna var hur dyra som helst och i motsol satt vi och såg ett coverband framföra några hits. Volymen var hög (många höll för öronen för att stå ut) med så mycket bas att det satte igång blodcirkulationen. (Blev förvånad över att se en stackars hund i publiken. Moloken stod den där med svansen mellan benen och måste ha haft det fruktansvärt jobbigt).

När man har fått nog är det skönt att åka hem till ett tyst och lugnt samhälle. Mellantjejen tar ett dopp i poolen just nu, jag har tagit en härlig runda med yffen den här helt underbara sommarkvällen, K är ute och vattnar rabatterna och lilltjejen har precis gått och lagt sig.

Och jag har uppdaterat den här bloggen. 🙂