Bloggen hinns inte med just nu. Vi får se hur det blir när skolan börjar för tjejerna, jag borde få mer tid.

Lilltjejen har bott här i en och en halv vecka. Allt flyter på bra. Hon trivs och innan hon somnade ikväll sa hon: “Jag är glad att jag flyttade hit. Här fick jag kompisar, syskon, en pool och hallonbuskar”. smiley

De här dagarna har vi plockat bär, kokat saft, spelat minigolf, fiskat, badat, spelat massor av spel alla regniga dagar, hälsat på hos hästar, gått långa promenader med yffen i samhället för att lilltjejen ska lära känna omgivningarna.

I morse fanns här fyra tjejer när jag vaknade. Mellantjejens kompis sov över.

Vi skjutsade sedan dottern till en kompis på andra sidan Västerås, passade på att göra lite ärenden inne i stan när vi ändå var där, fikade och åt glass vid ett hamnfik, hem igen och gjorde mat, gick ut med yffen, åt mat, tillbaka in till Västerås för att hämta K på jobbet, skulle handla mat på väg hem men vi köpte en stor pool istället, åkte hem och monterade ihop den, lagade mat igen och åt, for iväg och hämtade dottern hos kompisen på andra sidan stan. Och hela dagen hade plötsligt gått…

Igår var en fotograf från VLT här. Dagen innan var en journalist från samma tidning här och gjorde en intervju. De ville göra ett “porträtt” med anledning av mina böcker. Kanske blir yffen med på någon bild. Eller katten Lucia. Båda blev fotograferade och fotografen blev, som tack, biten i tån av Lucia.

Här är det full fart.