Ridning för lilltjejen idag. Även K skulle rida igen en missad lektion några timmar efteråt vilket innebar att vi sammanlagt tillbringade fyra timmar på ridskolan. På väg dit tittade vi in hos Kristin (som red till D-day) där hon nu har sin anställning. Hon har tagit hand om 16 vanvårdade hästar som tvångsomhändertogs av polis för några månader sedan. Vilket jobb hon har gjort med dem! De var så otroligt fina och sååå trevliga. Jag vet ju vad Kristin gjorde med D-day, hur fin hon fick henne. Det är imponerande!

En annan “hästmänniska” som imponerar på mig är lilltjejens ridlärare (och dotterns f d ridlärare) Sara de Wilde, som i helgen rider Grand Prix dressyr på Strömsholm. På söndag åker vi dit och tittar på henne. Här är länken till hennes hemsida. (Hennes pappa anlitade vi för övrigt som veterinär för D-day).

Tjejerna är lediga från skolan torsdag och fredag. Vi ska baka lite eftersom lilltjejens klass har lotteri på Kvarnbackadagen på lördag. K:s syster fyller år i helgen och på söndag ska alltså lilltjejen och jag till Strömsholm.

Det är vad vi har framför oss den här helgen. Säkert finns det tid för lite uppdatering här mellan varven.