Kanske var jag beredd på det värsta efter den förra ridlektionen (för några år sedan) men det gick mycket, mycket bättre än jag förväntade mig. Fick en trög häst och jobbade så att svetten lackade men jag fick henne i form, i alla fall i skritt och trav. Det var riktigt kul! Kanske man skulle börja rida kontinuerligt igen… I så fall rider vi hela familjen. Har glömt att berätta att det är så gott som säkert att det kommer en ny lilltjej hit. Som rider och älskar att rida. Den nuvarande lilltjejen blir således mellantjej. Får mer besked om det på måndag.

Träningsvärken har redan slagit till. Ordentligt. (Å hjälp, hur ska det blir imorgon?)

Sitter i skrivande stund på en stol med hjul och jag ropade just till resten av familjen om det var någon som kunde vara barmhärtig, rulla ut mig på stolen och sedan rulla runt mig i huset men det var ingen som hade lust. Jag har en fruktansvärd värk i benen, låren och baken och måste nu noga planera vart i huset jag ska gå så att jag slipper ta ett enda steg i onödan.

Som sagt, vi får se hur känns imorgon.