Jag har valt att inte jobba kväll en tid eftersom vi varje dag har väntat på att barnet som är försvunnet ska dyka upp. Det skulle ju vara typiskt att h*n kom hit precis den kväll jag var på jobbet. Nu har det gått ett tag utan att barnet har hittats så jag tackade ja när jag idag blev tillfrågad om jag kunde jobba kväll.

På jobbet hade vi just suttit oss med kvällens planering när dottern ringde på min mobil (som jag glömt stänga av). Någon hade ringt från “den där andra staden” och det gällde det försvunna barnet. K var i affären och hade glömt sin mobil hemma och dottern hade fått ett telefonnummer som jag skulle ringa omedelbart.

Jag ringde personen i “den andra staden” men kunde förstås inte prata länge. Det var viktig info om barnet och nu får jag inte veta förrän imorgon. Jag vet i alla fall att h*n fortfarande är försvunnen. Och nu vet jag också barnets namn.