… men sedan bestämde jag mig för att sätta upp en adventsstjärna i köket, trots avsaknad av kakel, tapeter, lite tak, fönsterbräde och fönsterlist.

Det ser naket ut ändå. Värre blir det utan stjärna…Blog Image

~~

Jag har bitit av en bit av en tand och en sån liten bagatell kan förstöra en hel dag. Allrahelst när det skaver mot tungan och det är precis vad det gör. Värst är det när jag pratar. Idag hade vi adventsfikagäster två gånger vilket innebar att jag fick prata extra mycket. Det blev rena sluddret ibland och det riktigt värker i tungan så här efteråt… Väldigt viktig info ni får 🙂

Får ringa tandläkare imorgon. Precis de kostnader vi behöver nu före jul och allt…

Den här fina julstjärnan kom ett par med i alla fall

Blog Image

och den får glittra vackert högst upp på kyl och frys. Dit finns det ingen möjlighet för katterna att hoppa upp.