… att varje dag lyckas fylla sig själv, trots att jag är ledig och faktiskt bara tänkte lata mig lite, skriva en novell eller två, ta härliga långpromenader med yffen om dagarna, läsa bloggar, surfa runt…

Igår grattade vi mamma som fyllde år i söndags, i helgen är det två kalas för lilltjejen som gäller, ett i hennes hemstad och ett här. Det blir presentinköp idag. Och nya kläder till diskokalaset på söndag.

Imorgon får vi besök på dagen från lilltjejens hemstad, det är ridning för dottern på kvällen.

På fredag ska vi till Ikea och köpa kök.

På lördag är det alltså umgänge i hemstaden för lilltjejen.

På söndag är det ridning för dottern, lilltjejen och K och sedan diskokalas för lilltjejen.

På måndag är jag faktiskt helt ledig på dagen. Kanske hinner jag skriva en novell.

På tisdag är det möte i lilltjejens hemstad.

På onsdag är jag ledig igen, kanske hinns novell nummer två med.

På torsdag är det besök från lilltjejens hemstad, ridning för dottern på kvällen.

Det var mina tio lediga dagar. På fredag jobbar jag igen och allt är som vanligt.

Men visst är ledigheten skön ändå.

Blog Image