En granne och f d “fröken” till dottern, Ulla Berglund, har varit med och tävlat i P1:s sommarpratstävling. Hon har skickat in en första bit av sitt eget sommarprogram med musik och av 850 bidrag finns hon nu att rösta på av tio stycken som har gått vidare. Här är länken till sidan där man kan lyssna på henne och även rösta.

Bra gjort att ha kommit bland de tio bästa, Ulla! (Jag vet att hon läser här ibland) 🙂 Och jag håller förstås tummarna för dig!

Vid “novellmiddagen” på slottet var vi dessutom bordsgrannar, för er som kommer ihåg. Så här såg det ut då

~~

Det är jobbarhelg och jag ska läsa ifatt på favoritbloggarna på tisdag. Efter att ha jobbat mina timmar imorgon får jag nämligen tio dagars sammanhängande ledighet. Rena semestern. Det beror på att en jobbarkompis ville byta några arbetspass. Jag får alltså jobba igen det här senare men det gör inget. Tio dagar…. Fler sådana byten, tack! 🙂